Hoe Ideeën Voor Tuinverlichting Het Uiterlijk Van Uw Huis Kunnen Veranderen

0

Of je nu een hectare land hebt, een kleine tuin of zelfs een balkon dat moet worden opgefleurd, deze ideeën voor tuinverlichting zullen je doen denken aan lange avonden in je buitenomgeving. We hebben de meest stijlvolle, praktische – en niet te vergeten budgetvriendelijke – ideeën om hieronder na te bootsen, van het creëren van een rustig hoekje op uw terras tot tuinverlichting van uw woon- of eetkamer buiten.

We hebben een look voor iedereen, of je nu de voorkeur geeft aan een bohemien, relaxte sfeer met veel kerstverlichting (traditioneel), een ultramodern lichtontwerp of een volledig milieuvriendelijke show op zonne-energie. Combineer deze eenvoudig met je favoriete buitenstoelen en je bent klaar voor zomer- en winteravonden.

  1. Voeg volume toe aan een eethoek met hanglampen.

Voeg hanglampen toe om een eetgedeelte in de tuin snel op te frissen of verander uw pergola in een verfijnde eetruimte in de buitenlucht. Ze geven je buitenruimte een voortreffelijk, romantisch gevoel – perfect als je deze zomer veel diners met je dierbaren plant.

  1. Voeg verlichting toe aan uw vuurplaats

Elegante vuur plaats ideeën en tuinverlichting gaan hand in hand. Om een soortgelijk effect te bereiken, gebruikt u kaarsen en kerstverlichting, kijkt u hoe het licht rond kaatst en creëert u veel sferen.

  1. Kaarsen en lantaarns creëren Boheemse charme

Het verlichten van een tuin met tijdelijke lampen zoals tl-lampen, lantaarns en kaarsen is eenvoudig. Wikkel lampen rond bogen en prielen, of drapeer ze over bomen, potten en manden. Hoewel sommige feestverlichting de hele dag buiten kunnen blijven staan, moeten andere naar binnen worden gehaald als het begint te regenen. Koop indien mogelijk buitenverlichting.

  1. Voeg een rustiek tintje toe aan je ruimte

De kopertinten in deze binnenplaats creëren een omgeving die zowel modieus als rustiek oogt. De eenvoudige maar effectieve wandlamp is samen met de tafellamp voldoende om deze kleine ruimte ‘s nachts tot leven te brengen.

  1. Voeg tuinverlichting toe aan uw landschap.

Is er iets droomachtig dan deze opstelling? Door zachte, warme lichten te combineren met de heggen van uw tuin of andere zachte/harde landschapsarchitectuur, creëert u een sfeer en creëert u een buitenruimte als geen ander.

Het afmaken

Houd er bij het overwegen van waar te beginnen met tuinverlichting rekening mee dat u deze kunt gebruiken om de aandacht te vestigen op planten en sculpturen en om onaantrekkelijke tuinhuisjes of de gezinstrampoline te verzachten (die u overdag misschien alleen kunt negeren!). Een beetje licht gaat een lange weg in het donker, dus ga niet overboord. Benadruk alleen de beste eigenschappen van uw tuin.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here